Adviseurs werk & vitaliteit

Wij onderzoeken binnen zorgorganisaties de relatie tussen werk en gezondheid. Zo helpen wij organisaties bij de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. De individuele medewerkers helpen wij gezond, vitaal en gemotiveerd te werken. Wij richten ons zowel op preventie van fysieke klachten als op verzuimmanagement en het begeleiden van medewerkers bij reïntegratie. Bij dit alles werken wij vanuit het concept van positieve gezondheid.

Samenwerking

Als adviseurs werk & vitaliteit werken wij nauw samen met onze collega's bij SilverRade. Ook is er intensieve samenwerking met de bedrijfsartsen in de betreffende zorgorganisaties.


Het resultaat

Het resultaat van ons werk is dat medewerkers in de zorg zo lang mogelijk vitaal hun werk kunnen doen.


Onze diensten


Kwaliteit

De adviseur werk & vitaliteit staat als ergotherapeut ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor paramedici. Zij heeft de opleiding werkplekanalyse gevolgd. Haar collega adviseur werk & vitaliteit staat als fysiotherapeut ingeschreven in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en is lid van het KNGF en de NVFG. Zij volgt momenteel de opleiding tot arbeidsfysiotherapeut.


Kosten en vergoedingen

  • De aanvullende verzekering van de medewerker vergoedt een deel van de kosten voor het werk van de arbeidsfysiotherapie
  • De kosten voor werkplekanalyse, begeleiding van de medewerker op de werkplek en scholing zijn voor rekening van de werkgever. Deze ontvangt vooraf een prijsopgave.